ons huis welkom Hertog Jan

Voorzitter gaat op verkennig.

4 januari 2000 was het zover. Onze voorzitter was het zat. Nog steeds geen boeking voor het jaar 2000, en ging nu zelf op zoek naar een geschikte locatie.

De voorzitter moest zichzelf op kosten jagen om een plek te vinden om weer gezellig bij elkaar te komen. De leden hadden aangegeven om in 2000 niet naar het Park te willen, en uiteindelijk ging hij naar Finland voor de juiste locatie. Uiteindelijk kwam verlossende woord van het Park zelf, de vistand zou verbeterd verbeterd zijn. Na lang en intensief beraad nam de voorzitter het roer over en nam het besluit en de leden, hun mond werd (voorlopig) gesnoerd.

Als reisdoel had hij gekozen Finland. 14 januari was hij weer terug.

Vanuit daar, ondernam hij diverse vluchten naar plaatsen om uiteindelijk, naar de leden met een passend voorstel te komen, gezien zijn vangst

 

 

 

 

 

 

 

.

 

Het voorstel van de Voorzitter.

Zoals jullie hebben vernomen is de Voorzitter naar Finland geweest om het een en ander te onderzoeken. Ik moest mij er zelf van overtuigen of er op locatie in noord Finland enig vis was te lokaliseren. Wat een uitzicht vanuit zijn hotel. Tenminste zo zag het er overal uitGebleken is dat er in die omstandigheden een gat van ca. 80 à 100 cm door het ijs geboord moest worden om de vissen aldaar waar te nemen. De voorzitter heeft uit ervaringen mogen constateren dat je niet gevrijwaard bent van koude handen. In tegendeel ze vriezen er langzaam maar zeker af bij een temperatuur van -20 C. De voorzitter in Finland op zoek naar een vislokatie voor het werploodje.Gezien dit feit wil ik de onervaren leden dit drama besparen. De secretaris A. en de overige leden zouden tranen te kort komen en in diepgaande gedachten terug gaan naar de welbekende locatie in het zuiden van ons land, waar de korte broeken, het koele bier en de vele andere genotsmiddelen voor het grijpen liggen. Nu wil ik even overgaan op de onkosten die ik heb gemaakt voor en tijdens mijn dienstreis. De voorzitter pleit dan ook voor een algehele vergoeding uit de partij kas.