ons huis welkom Hertog Jan

Gaan we nu of niet is de vraag in 2000?

Gelukkig leven we in een democratisch land wat voor de besluitvorming soms zijn beperkingen heeft. Na intensief overleg middels het Stil staan is geen vooruitgangmodernste medium is er tot op heden nog niets geboekt. Andere jaren was dit altijd al in december geregeld. Echter daar de vangst wat matig tot nihil was de afgelopen jaren, was het werploodje van mening dat we naar een ander park moesten. 
Na eindeloos overleg van wanneer we nu precies gaan en telefonisch contact met het als nog vertrouwde Park is er geen sprake meer van dat dit in het voorjaar te realiseren is. Ziet het ernaar uit dat we hulp nodig hebben bij onze besluitvorming van een  gewichtig iemand.

De voorzitter heeft dan ook overleg met het Park over de vistand. Gelukkig kreeg hij het na tevredenheid antwoord.

Sent: Wednesday, January 19, 2000 12:08 PM Subject: viswater

Geachte heer v. d. H. 

In het voorjaar van 1999 zijn afspraken gemaakt met het OVB voor een onderzoek van het visbestand. Dit onderzoek heeft onlangs plaatsgevonden en in samenwerking met de fa. Hogenboom zal binnen afzienbare tijd een gevarieerd assortiment vis worden uitgezet; inclusief karpers. Hopende u ook dit jaar weer op ons park te mogen begroeten, verblijven wij met vriendelijke groet,

 W.M.A. V. Manager Rekreatie en Beheer.

 

 

 

 

 

  

 

Het Besluit voor 2000

Gelukkig leven we in een democratie land wat voor de besluitvorming soms zijn beperkingen heeft. Na intensief overleg middels het modernste medium is er eindelijk begin februari geboekt. Andere jaren was dit altijd al in december geregeld. Echter daar de vangst wat matig tot nihil was de afgelopen jaren, was het werploodje van mening dat we naar een ander park moesten. 
Na eindeloos overleg van wanneer we nu precies gaan en telefonisch contact met het als nog vertrouwde Park zag het ernaar uit dat de mogelijkheden om in het voorjaar te gaan, uitgeput waren. Onze voorzitter zag de bui al hangen als hij niet zelf in actie kwam. De leden moeten niet zo veel te wensen hebben, was een regelmatig gehoord iets, als er weer overleg wat met de secretaris over dit onderwerp. De voorzitter zal de voorzitter niet zijn als hij zelf het initiatief uiteindelijk nam. En zo geschiedde een wonder. Na het heft zelf in handen genomen te hebben, presteerde hij het om binnen twee dagen de leden op één lijn te krijgen en nog te boeken ook. En jawel in het Voorjaar te weten 19 mei: We komen weer in actie en nog wel het zelfde huisje als vorig jaar.