ons huis welkom Hertog Jan

De vertegenwoordiger van SAP.

Dit jaar zijn we er achter gekomen wat onze vice-voorzitter nu eigenlijk doen bij SAP. Om het u gemakkelijk te maken noemen we het gewoon vertegenwoordiger bij SAP.

SAP - 30 jaar Business Management

12 Miljoen Gebruikers, 60.100 Installaties. 1500 Partners. 23 Industrie Oplossingen
.

SAP werd in 1972 opgericht en is in de loop der jaren uitgegroeid tot erkend marktleider op het gebied van geïntegreerd business management. SAP is 's werelds grootste business-to-business software bedrijf en de op twee na grootste onafhankelijke software leverancier ter wereld.

Het hoofdkantoor van SAP is gevestigd in Walldorf, Duitsland. SAP heeft meer dan 28.900 mensen in dienst en is verspreid over meer dan 50 landen.

SAP Nederland B.V. is opgericht in 1987 en is gevestigd in 's-Hertogenbosch. SAP Nederland B.V. was de eerste niet Duits sprekende internationale dochtermaatschappij. De organisatie ging van start met slechts 4 medewerkers. Inmiddels zijn er een kleine 400 medewerkers in dienst.

Ervaring, Kennis en Technologie om uw E-Business te optimaliseren
Dankzij jarenlange ervaring heeft SAP het business platform kunnen ontwikkelen: mySAP Business Suite. Business oplossingen die zowel medewerkers, klanten als partners in staat om overal en op elk moment succesvol samen te werken. mySAP Business Suite is open en flexibel en het ondersteunt databases, toepassingen, systemen en hardware van bijna alle vooraanstaande leveranciers. Door de toepassing van de beste technologie, services en middelen, levert SAP een business platform dat niet alleen toegang biedt tot waardevolle informatiemiddelen, maar verbetert ook de effectiviteit van de logistieke keten en zorgt voor hechtere banden uw klanten.

SAP staat genoteerd op diverse beurzen, waaronder de Frankfurt Stock Exchange en de New York Stock Exchange, onder de naam "SAP".

Hij probeert dus wat te verkopen,Onze vertegenwoordiger.dus vandaar de vertegenwoordiger.13-6-2003 tot 16-06-2003.

Het jaar 2003 was weer een jaar van intensief onderzoek naar de geschikte locatie. In het voorjaar bleek dat we bij huize K zouden komen. Zodoende is de secretaris al op verkenning geweest.

Indien u op de knopen links druk ziet u de wat er zoal vooraf geregeld moest worden om tot een nul angst te komen. Daar naast vindt u een overzicht van de foto's.

Uiteindelijk zijn we van 13-06-2003 tot 16-06-2003 geweest. Dit jaar kenmerkte zich door het opnieuw niet weer niets te vangen. Ondanks dat de diverse leden ruim voorzien waren van de nieuwste bolies (ze kwamen zelfs uit Engeland de zogenaamde engelse bolies.)

Natuurlijk gingen we ook weer naar ons terras.