ons huis welkom Hertog Jan

maandag 18 december 2006

Na intensieve onderhandelingen tussen de diverse leden is er uiteindelijk op maandag 18 december 2006 de boeking voor het visweekend weer gerealiseerd. We waren dan er dan ook op vrijdag 29 juni 2007.

De voorzitter heeft van het park de volgende informatie ontvangen over het huisnummer.De factuur Wij hanteren tegenwoordig geen clusters meer, alleen nummers. Het vroegere Cluster C nr. 7 is nu nr. 31.

Aan de hand van deze gegevens heeft hij een verantwoorde keuze gemaakt. Of het nu nummer 31 is geworden? Nee, dit was niet het geval, liet hij op het laatste moment weten. De voorzitter heeft gekozen voor een huisje waarin geen rookbeperkingen waren opgelegd. Voor nummer 31 is dit wel het geval.

De voorzitter vond het niet verantwoord om de vice-voorzitter M. als enigste lid van de club gebruik te laten maken van de huiskamer van huisje nummer 31, terwijl de overige leden dan buiten op het terras, het weekend moesten doorbrengen. De heer M. heeft natuurlijk wel toezicht nodig t.a.v. de bedtijden en wat zoal bekeken wordt op de televisie.

Tevens kan de secretaris laten weten dat hij voornemens is om ca begin juni 2007 al een oriëntatiebezoek te brengen aan het park. Eén van zijn hoofdtaken dat weekend zal zijn het eerdere genoemde locatie te bezichtigen. Is dit een geschikte plaats om in het huisje voor de televisie / c.q. aan de waterkant te zitten.
Verder liet de voorzitter nog weten dat de prijzen op het park opnieuw zijn gestegen t.a.v. het huren van de locatie. Zodoende heeft hij namens de vereniging het werploodje, zijn ongerustheid uitgesproken over de gestelde huurprijzen. Na een intensief telefoongesprek met een vriendelijke en enthousiaste medewerkster van het park, waarin door haar te sprake werd gebracht "het doel van dit weekend" van de heren, en dit door hem nader werd toegelicht, is de boeking uiteindelijk gerealiseerd en zijn er prijsafspraken gemaakt. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

29 juni 2007 - 2 juli 2007

Dit jaar waren de kosten ook weer niet gering. Gelukkig was de voorzitter weer bereid om het één en ander voor te schieten, zodat bij de uiteindelijke afrekening dit voor menig lid weer eens tegenviel.

29 juni - 2 juli 2007 waren de dagen dat we weer op onze vertrouwde locatie in Arcen te vinden waren.

Het weekend begon al zeer goed, tot onze verbazing werd er al op de eerste avond door de voorzitter een karper van 56 cm eruit gehaald.

Ongetwijfeld zoals de ervaring leert van de afgelopen jaren, bleef het hierbij. Wellicht nog iets door het lid uit Friesland, maar dat mag geen naam hebben, gezien de vangst van de voorzitter. Ja en dan te bedenken, dat het lid en de voorzitter beiden nog een joekel van een vis vingen van 10 cm. Dus dat was genieten.

Als grootste belemmering dit jaar was de hoeveelheid riet wat aan de waterkant stond. Tevens was ons vertrouwde plek door een medevisser in beslag genomen. Zodoende hadden de leden een plek van ca. 5 meter breed, om uit te gooien. En ja, als de vicevoorzitter daar dan ook nog twee hengels uit gooit, blijft er voor de anderen weinig over. Het ingooien van de hengels, daar bleef het eigenlijk bij voor hem. We gaan dit anders aanpakken in 2009.

Ondanks de voortreffelijk inzet van de secretaris dit jaar, kwam deze ook niet tot een vangst. Natuurlijk zijn er dit jaar ook weer foto's shots van de actie momenten gemaakt. Voor een overzicht klik hier