ons huis welkom Hertog Jan

De Heren waren goed bezig dat jaar.

Ziet hij het allemaal? Ziet hij het allemaal we. Ons huismerk. Voor de rust. Er werd weer scherp ingekocht dit weekend. Gelukkig deed ieder rustig aan. Of juist niet? .We ontspannen ook nog. We onstpannen ook nog.
Wat moet hij bij de muur? Een moment voor zichzelf, net afgerond. Wat deed hj toch bij die muur steeds? Filmpje kijken? Zeker een spannende film zo te zien dat kleurtje. Wat een mooi uitzicht. Het uitzicht is nog steeds geweldig.
Weer in de klit. Al weer in de klit. Ja dat lukte daar.in die hoek. Nog steeds in de klit. Nog steeds in de klit, en nu weer in de boom. Zijn lokroep. Aahhh!!!
Wat zie ik? Wat zie ik nou weer, zal hij wel denken. Actief? Nou vergeet het maar. 't Ja, wel actief, maar geen vangst. Dat wordt een nieuw lijntje. Verdikkeme, alweer dat snoer in de klit, blijft bezig zo.
De hulp is onderweg. Gelukkig kreeg hij hulp van de vic-voorzitter. Pffff. wat een gedoe dat llijntje. Even uitblazen. Zo nu weer eens uitrusten. Even een foto nemen. De zondag op het terras van Hertog Jan, daar gaan we ieder jaar langs.
Even samen. Maar ik ga voor. Wat zie ik? Aan het gymen? Kijk zonder kruk. Wat is het heet? De zon scheen ook nog. Dus de kledingstijl werd aangepast.
Gaat hij te vaak naar de kapel? De voorzitter gaat in gebed, en moedigt zijn leden aan om wat te vangen. Vissen? Ik zit hier voor mijn rust. Dat vangen werd dus niks, in ieder geval hij doet niks. Nog meer rust. Zekere meerdere die niks doen.
Wat eten we vandaag?? Bedoel drinken. Wat zal die nou weer nemen. Bier of wordt het? Eerst balletjes dus. Hete balletjes, die gaan er altijd in. Diverse worden besteld zo'n middag De heren komen los. De vice-voorzitter en voorzitter hebben een onderonsje.
Zo nu een kleintje. De gekozen compsumptie van Hoofd Faciltaire Dienst. Als dat maar goed komt. Advies: Gebruik een rietje. Verdikkeme, zit hij er nog aan te lebbere ook.    

 

2005 wat een aktie

Een overzicht van de actie momenten. Er is hier geen keuze gemaakt tussen de foto´s van de voorzitter of secretaris. De andere leden beschikken nog niet over die hulpmiddelen die de eerder genoemden reeds jaren al tot hun eigendom mogen rekenen.