ons huis welkom Hertog Jan

"We zijn weer thuis". Een veel gemaakte opmerking in 2004.

25-06-2004 tot 28-06-2004 waren we dus thuis.

Gelukkig voor de leden was er dit jaar een vangst. Onze vice-voorzitter ging op zijn laatste avond (zaterdag nacht om 0.30 uur) met de beker er van door. Tot zijn stomme verbazing zat er een vis aan de haak toen hij de hengel ging binnen halen. Helaas waren de leden er zo van geschrokken dat we vergaten een foto van de bijzonder vangst te maken.
Gelukkig kon de secretaris nog enkele foto's maken die op deze pagina te vinden zijn.

Ja, een selectie dit jaar. Uiteraard zijn er veel en veel meer foto's gemaakt. Maar niet alles is voor publicatie geschikt.

 

 

 

Secretaris en vice-voorzitter op verkenning begin juni.

Welke activiteiten moeten gerealiseerd worden om het jaar 2004 hoog te scoren.

Wil hij nog iets aan de scorelijst doen, dan is dit het moment. Uit het onderstaand overzicht blijkt dat hij al een voorsprong heeft op de overige leden. Welke activiteiten werden ondernomen. Daarvoor werd eerst besloten de vice-voorzitter uit te nodigen.

Beiden heren gingen dan ook naar Funpop 2004 op zaterdag 5 juni 2004 en zondag 6 juni 2004.

Wat wil nu het geval, de secretaris is daar met de vice-voorzitter, dus de heren kunnen dat weekend al vast veel voeren om de voorzitter te van zijn troon te stoten. Echter het is essentieel, dat er een samenwerking komt tussen de beide heren tijdens het Funpop weekend om nog enigszins tot een verantwoorde score te komen eind juni. 
Beiden waren niet tevreden over de score van 2003. Toen hebben beide heren al besloten dat er een samenwerkingsverband in het jaar 2004 moest komen.

Beiden heren besloten tot een samenwerkingsverband tijdens het Funpop weekend. Tijdens het Funpop weekend vroegen zij zich af "Is er dreiging van het lid?"  Beiden waren van mening dat hier totaal geen sprake van kan zijn. Tevens is er in de maand mei/juni een stijging van de watertemperatuur en dit betekent dat de karper actiever wordt.

 Dit wordt over het algemeen als de beste tijd beschouwd voor het vangen van karper, nu wordt dan ook aangeraden om veel te voeren, en dat gaan we dus doen.