ons huis welkom Hertog Jan

Het jaar 2014

Er wordt gesnoeid.Dit jaar verzorgde hoofd facilitair het snoei werk aan de waterkant.
Hij zit.Wat aanleiding was om snel aan de tafel te gaan zitten. Gauw de aktiviteiten lezen.Hij kijkt dan ook naar de aktiviteiten die het park hem biedt.
Zwaar tafelen, zo te zien.De vice voorzitter verdiept zich in het zwaar tafelen, blikbaar. Luisteren jullie wel?Er worden aanwijzingen gegeven hoe het weekend moet verlopen. Rot op met dat luisteren, denkt hij.Ja, ja.
Aan de waterkant.De heren moesten zich aan de waterkant begeven. Hè, rust.Zo een moment van ontspanning. Hij geniet.Ook hij onspant en lacht
Plasje?Hè, eindelijk een foto aan de waterkant. Zou hij aan het vissen zijn? Dat was lekker.De zaterdag, was ook een moment om te koken. We aten dit weekend ook weer erg lekker. We zitten weer vol.Een succes moment. De heren hebben smakelijk gegeten.
Een keuze moet worden gemaakt.De vice voorzitter denkt na, zal ik zondagavond al naar huis gaan, of wordt het de maandagochtend. Wat kost die pet?Zo hij staat erop met een zeer duur hoofddeksel op. Alles opmaken is de gedachte.Hoofd faciltair sleept er alles uit, waarvoor hij heeft betaald dit weekend.
Zo jongens, ik ga naar huis.Na langdurig van huis geweest, moest de vice voorzitter toch eens zijn gezicht thuis laten zien. Hij vertrok dan ook (zo als gebruikelijk) op de zondagavond al.    

 

Van de voorzitter.

De voorzitter maakte foto's. Toch lijkt het erop dat zijn aandacht niet lag bij die momenten, dat de leden aan de waterkant te vinden zijn.