ons huis welkom Hertog Jan

Het jaar waarin we weer 0 scoorde.

werploodje Het jaar 2005 dat we er waren, kenmerkte zich opnieuw met een 0 score voor een ieder. Ondanks dat de alle leden dit jaar tot de maandag aanwezig waren.

De vice-voorzitter was wel even de zaterdag op bezoek bij de schoonmoeder die jarig bleek te zijn. ´t Ja, wat de planning van dit weekend betreft heeft hij nog wel watbegeleiding nodig. Wellicht ziet de voorzitter komend jaar mogelijkheden dit te realiseren. We wachten weer af. Wat de inzet van de leden betrof was niets aan het toeval overgelaten. Ook dit jaar, was er een veelvoud aan bolies, lokvoer en de diverse hengels. Echter of alle hengels uitgegooid werden, bleek niet het geval. De interesse lag meer bij een klein flesje of juist voor de gehuurde dvd-speelfilms.

Oh ja, wat opviel op de terugreis was dat ons hoofd-facilitaire dienst nog even hier langs wilde. Wellicht ziet hij mogelijkheden voor de toekomst.

Ja, mijn toekomst wellicht.Hij is toch altijd al een raddraaier geweest  Ja, wat was nu het geval. De poorten van tbs-kliniek de Rooyse Wissel gaan voor één dagje open. Op 13 juni waren wederom 300 gasten welkom in de Oostrumse kliniek, in het kader van een open dag. De gasten zouden in een kleine twee uur een kijkje in de keuken kunnen nemen van de jongste tbs-kliniek van Nederland. We begrepen van hem dat het prima was bevallen. Vooral de andere leden wachten met smart af, wat zijn toekomst plannen zijn. Wellicht kunnen de leden uit de provincie Noord- Zuid Holland hem volgend jaar rechtstreeks ophalen en wegbrengen.

We wachten af, wat zijn plannen zijn (-;

Score 0 in 2005

Weer niks.

Kijkt Hoofd Faciltaire Dienst uit naar een nieuwe baan?