ons huis welkom Hertog Jan

Een weekend zonder vis, lijkt het.

De voorzitter en secretaris halen het lid weer eens voor de zoveelste keer van de trein in Venray op. Het lid heeft er weer zin in en is verheugd zijn meerderen te zien. Is dit alles dit jaar van het lid? Dat wordt dus ook dit jaar weer geen vangst.
Was het al zo vroeg donker die vrijdag? Of waren we eerst ergens anders mee bezig geweest? Nou ja, gelukkig was er eerst koffie Wat moet dat? Hoor je hem denken.
Kijk nou eens.De vice-voorzitter is al? En dat op de vrijdagavond. Nog wel met een pak aan. Zo en nu eerst een versnapering. Dat heeft hij verdient.
Nog dat pak niet uit. Moetst zeker eerst iets openmaken. De zaterdag was ook weer zo'n dag dat het prima weer was. Ook de secretaris zag dit in en liep het hele weekend zonder shirt. Wat eten we nou weer?
Kijk nou toch, hij heeft het heet? Dat uizicht, daar doen we het voor. Maar aan de waterkant zitten te vissen? Niemand te zien. Vreemd de heren waren toch op visweekend? We zijn ook nog even in het restaurant geweest. Helaas was Theo niet aanwezig.
Zo en nu gaan we eens lekker genieten daar op het terras, die zaterdagmiddag. Het café veranderd ook niet al die jaren (aan de buitenkant). Nou de heren niet aan de binnenkant. De buitenkant destemeer. Wat nou? De voorzitter heeft zich opgegeven of was het de vice-voorzitter? In ieder geval we worden uitgenodigd, maar echte plannen zijn er niet, om er heen te gaan.
Het bekende recept weer dit jaar. De vice-voorzitter probeerde natuurlijk weer eens wat. Wat zit er in deze fles, hoe smaakt het, wat doet het met me? Kijk hem toch eens genieten?
Het lid heeft ook nu weer contact met het thuisfront. Helaas moest natuurlijk wel eerst deskundige hulp ingeroepen worden, om uitleg te geven, hoe alles werkt met dit toestel. Hij snapte er niets van, en dat bleeft zo. De voorzitter kijk eens rond. De secretaris is ook volop aan het genieten. Ziet hij daar mooie shirts? Hij had er toch één vorige jaar gekocht? Deze zijn anders, dus....
Wat moet hij nu weer van me, hoor je de secretaris denken. Gezamelijk op de kiek? Of missen we iemand? Nogéén, wat moet dat wel kosten?
Nog meer? Kijk nou, stoelen van ons huismerk. Balletjes? Hè, dat is grappig. Net zo één sttat naast me op het bureau. Hoe kan dat nou?
We waren natuurlijk dodelijk vermoeid die zondag. De voorzitter onderneemt een poging. Helaas geen enkele foto vanaf de waterkant. Hebben ze eigenlijk wel gevist? De sectretaris ligt te maffen, lijkt het wel.

2006

We zijn weer geweest. Ook nu hebben we weer de nodige foto's gemaakt. Helaas ook dit jaar weer geen vangst. Maar ja, dat we langzamerhand wel gewend.

Snappen doen we dat echt niet, hoe dat kan.

Helaas kunnen we van dit jaar geen grotere afbeeldingen laten zien, als u op de foto zou klikken.Als reden kunnen we vermelden, dat ze destijds met een kleine resolutie zijn gemaakt en/of aangeleverd.

Gelukkig had de secretaris een promotiefolder dit jaar uitgebracht.

Natuurlijk kunt u deze openen en zonodig uitpringen. Klik dan hier.