ons huis welkom Hertog Jan

Altijd de grootste, wat de voorzitter heeft.

Heel duur koffertje.Shit, er zitten nog voer in van 2002. Nemen we mee.Het kantoor van de voorzitter.voorzitter slaat vast toe

De gevangen vis van de voorzitter telt natuurlijk niet mee. Zou hij wel willen.
 

Secretaris gaat voortvarend te werk.

De nieuwste techniek doet zijn intrede dit jaar. Als voorproefje ziet u al de voorbereidingen van de veldslag die weer in juni plaats gaat vinden. De secretaris is al druk bezig. Voldoet het nog aan de modernste eisen? Het zeer dure viskoffertje wat in 1986 al werd aangeschaft gaat dit jaar opnieuw mee. Zo werden in het viskoffertje nog spullen van vorige jaar gevonden. Gelukkig dit jaar niet zo veel aan te schaffen.
Ook de voorzitter heeft zo op zijn kantoor met de nodige spullen al klaar staan. Dit betreft de derde foto van links.
De voorzitter slaat vast toe. 
Afgelopen week zijn de voorbereidingen al op het komend visweekend in volle hevigheid losgebarsten. De voorzitter is al dagen bezig om de spullen in orde te krijgen. Uiteraard slaagt hij daar volledig in. Zo is hij al aan de waterkant te vinden om het e.a. al vast uit te proberen. De ene keer gaat het hem makkelijker af dan de andere keer. Zo ontving de webmaster deze week het resultaat van zijn inzet. Het verzoek was dan ook om dit te melden op de site. Kunnen de andere leden vast wennen dat hij komend weekend ongenadig toe zal slaan.