ons huis welkom Hertog Jan

"vakantie" overzicht van de jongens.

Zie ik het goed? Jonge, jonge, al een vangst op de eerste avond. Uitrusten van de vangst van de voorzitter.  Ja, ja, en hij was nog al 56 cm, die de voorzitter ving. Lekker?. Dat gekijk van hem. De rest had het natuurlijk weer het nakijken. De voorzitter kijkt met tevredenheid naar zijn mede-bestuursleden.
Lid versus lid. Wat is dit nu weer, geen idee eigenlijk. Is dat het lid? Wat doet hij daar met zijn lid? Actie in de plas. Activiteiten in het water? Van wie is die hengel? De voorzitter zeker (weer). Toch iets aan de lijn. Toch iets. Wat zal het zijn? Een joekel van de voorzitter, deze keer?
Een grote gevangen. Inderdaad, één hele grote van 56 cm. Hij past. Past hij eigenlijk wel in het net? Net aan dus. Met te dikke vinges losmaken. Jonge, jonge, die zit vast.
Prima vangst. Eindelijk los, die grote vis. Wat was dit schrikken en moeilijk uit het water te krijgen. Lijkt of hij met de eer strijkt, maar dat was niet zo. Zelfs de vice-voorzitter schrok er van. Idee? Wat is dit nu weer? Geen idee.
Daar gaan we weer. Het was weer even zoeken, voordat de bewuste beker weer boven water kwam, maar de vice-voorzitter zou en moest hem weer proeven. Nog niet leeg. DE HANDICUP DUS, of noemen we het maar de handicape. Niet te tillen die beker. Even de plas uitlaten, zeker? Het was duidelijk. Voordat hij aan de handicup kon beginnen, moest hij zich wel even afzonderen naar het kleinste kamertje.
Proost. Zo en nu ging hij ervoor. Natuurlijk wel met twee handen optillen. Er zit gewoon lood onderin die beker. Zo zwaar is hi Voor eeuwig staat de handeling vast. De voorzitter denkt: "Dat actie moment, moet ik vereeuwigen." Nou daar is hij dan. Vast gelegd voor "eeuwig" op de site Zeker al een slok genomen, hi is gelijk sterker. Ja, ja, de vice-voorzitter, laat even zien dat hij de beker toch met één hand kan op tillen. Ja, jongen, dat hield je niet lang vol.
Wat gaat hij nu weer doen? Ja en lid, ging ook even op stap. Wat wil hij nu weer "regelen"? Of wordt er wat gekocht? We wachten af. Wel zwaar, maar leeg krijg ik hem. Nog niet leeg die beker. Delen? Nooit van gehoord. Zie ik het nu goed? Wil hij niet delen met de voorzitter? Zondert hij zich af? Wat is hier aan de hand? We zullen het wel nooit te weten komen.
Hoofd Facilitair grijnst. Zou hij het weten, wat er in het brein van de vice-voorzitter afspeelt? 't Lijkt er wel op, of is het gewoon één van de vele foto's. Weg van de plas. Waar blijven dit actie momenten nu van het vissen? Ze blijven lol houden. We zien het weer. Er wordt dus wel weer wat afgelachen op het terras.
Gaan we nog vissen, blijft de vraag. Ja, ja, de voorzitter heeft het glas op de goede afloop van het weekend. En dat er veel gevangen mag worden. Ja, wel eerst het terras af, jongens Vissen? Vergeet het maar. Ze blijven nog even zitten, blijkbaar. Ik  ben klein, hij is groot. Die knul, probeert ook alles uit. Dat is geen klein flesje deze keer.
Dat vissen, zou het nog wat worden. Gaan de jongens nu eindelijk naar huis. In ieder geval, hij heeft er zin. Chauffeur ingehuurd. Wat ze rijden toch niet zelf? Nee, hoor, de chauffeur was de barman/eigenaar van het café. Deze service werd zo geregeld door hem. Wat een service. Onze "taxichauffeur" Nog bedankt knul, voor de goede service. Morgen halen we de auto weer op bij je vandaan.
Zo, ik ben thuis. Hè, hè, eindelijk thuis en uitrusten. Zitten nog net niet voor de buis. 't Lijkt erop dat ze niet meer aan het vissen toekomen. Even iets tussen door. We gaan weer even op de foto. Wat heeft hij eigenlijk om zijn hand zitten?
Rust momenten, zijn er altijd in het weekend. Het lid kijkt tevreden rond en de vice-voorzitter zit nog steeds op zijn stoel te maffen. En  hij rust voort. Hij is rustende.    

Van onze belevenissen in 2007 is er een fotogallery gemaakt.

Indien de foto vergroot wilt zien, klik dan op de betreffende foto.