ons huis welkom Hertog Jan

Wat kunnen we verwachting in 2011

Het jaar 2011 wordt een jaar wat niet te vergeten valt. De verwachting is dan ook dat we ons 25 jaar jubileum vieren. Ongetwijfeld zal het er van afspatten. We hebben er nu al zin in. Deze pagina wordt één dag van te voren geschreven, voordat we de 24e keer gaan. We hebben het dan ook over 24 juni 2010.
In 2011 gaat het natuurlijk weer om de jubileum beker, die onze voorzitter in 2006 heeft aangeschaft en nog gewonnen ook. Zo zijn er sterkte argumenten dat hij dit voor 2011 niet kan continueren. Maar wie heeft nu de de beste papieren?

We zetten het op een rijtje voor u.

  1. Wellicht hebben we de voorzitter in 2010 onder druk kunnen zetten, dat hij al zijn lijnen verspilt en geen geld heeft om nieuwe aan te schaffen. Het leven is ook duur.
  2. Wat de vicevoorzitter betreft, zal wellicht niets te verwachten zijn, gezien zijn interesse de afgelopen jaren. Een DVD speler wordt altijd meegenomen. Dus die zit binnen. Mooi dus.
  3. Wellicht is de secretaris voordat hij in 2011 nieuwe spullen aangeschaft, benaderd door een serieuze sponsor. De verwachting is dat er een anonieme sponsoring zal zijn.
  4. Hoofdfacilitaire Dienst heeft gewoon geen tijd, om zich te vervoegen aan de waterkant. De taakomschrijvingen van zijn functie biedt hier toe geen ruimte. Dat is dan ook duidelijk.

Algemeen kan dan ook gesteld worden, dat de secretaris de beste papieren heeft, voor een gunstig uitslag in het jaar 2011. De verwachting is dan ook hoog gespannen.

het toegangskaartje voor onze hut.PS. 19 augustus 2010 regelde de voorzitter de boeking voor 2011.
Dit wordt bungalow nummer 165.
Datum: vrijdag 20 mei t/m maandag 23 mei 2011. 

 

 

De jubileum Beker.

Voor de secretaris in 2011. Er is nog ruimte in de kastWe bestaan 25 jaar.

Zilver is het metaal meest bekend voor de vijfentwintigste verjaardag vanwege zijn glans en schittering.