ons huis welkom Hertog Jan

2014 van de secretaris

Wachten in VenrayDe voorzitter en secretaris zijn op tijd op het stations in Venray Daar komt de schoonmaak ploeg,Daar komt de schoonmaak ploeg. Met zijn trein.Zo komt hij er nog uit?
Zou hijj ons zien?Ah, ah, hij ziet ons. Werk verschaffing?Snoeien. Hij snoeit...En hij snoeit maar door.
En snoeit....En snoeit. En snoeit verder.Wanneer is hij er nu klaar mee? Ons huis.Ons huis bekenen vanaf de waterkant.
Het was WK voetbal 2014 dit weekend.Voetval WK werd veel bekeken. De heren zitten er voor.De heren keken voetbal vanaf het terras van het huisje. Zaterdag op weg naar Hertog Jan.Zo op weg naar Hertog Jan.
We zitten lekker in de zon.Mooi weer, mooie plek, lekker aan het bier. Op het terras in Arcen.En de balletjes smaakten weer goed dit jaar. Aardig wat balletjes gingen er weer door.Kijk ze toch ontspannen.
De stemmingDe voorzitter is van mening dat er een nieuwe voorzitter moet worden gekozen. Hoofd Facilitair is aktief en leest de stemmig voor.Facilitaire Dienst leest de stembiljetten. Hoe is de uitslag? Wat een uitzicht dit jaar.Wat een uitzicht dit jaar.
Kijk nou toch, een vis.Oh kijk, de voorzitter heeft iets gevangen. En nog een vis.Kijk nou, nog één. Hij ving er zelfs vijf.  

 

De secretaris pakt uit.., maar de datum vergeet hij in te stellen.

Dit jaar nam hij zijn fototoestel maar eens weer mee. Dan lukken de foto's tenminste. Maar zoals u ziet, vergeet de secretaris de juiste datum in te stellen voor de foto's. Toch is het het jaar 2014.

Zou heeft hij ook dit jaar weer een filmpje kunnen maken wie de voorzitter moet worden. Destijds is bepaald dat de voorzitter moest aftreden als deze 65 jaar zou worden.

Een nieuwe stemming moest volgen en is hier te zien.