ons huis welkom Hertog Jan

De boeking van 2003

Het volgende is geboekt Arcen, Klein Vink.

Accommodatie Bungalow K9

Periode 13-06-2003 tot 16-06-2003

Berekening factuurbedrag
====================================================================
Huur object                         1 x 220.00 =                                                 EUR 220.00
Milieu bijdrage                     3 x 1.00 =                                                    EUR     3.00
Assurantiebelasting                                                                                EUR     4.50
Huur linnenpakket                3* (vice voorzitter slaapzak)                           EUR ????
Voorkeurkkosten                                                                                    EUR     10 (geloof ik)
Schoonmaakkosten                                                                                EUR     40.50
Reserveringskosten                                                                                EUR        9.10
Toeristenbelasting                4 x 3 x 0.90 =                                              EUR      10.80
====================================================================
Totaal factuur                                                                                    ca. EUR 299.05

 

Weekend erna gingen we over de € 400,00. Dan zal het hoogseizoen wel beginnen. Het N-cluster zat weer helemaal vol. Aan de hand van de plattegrond heb ik dus een keuze moeten maken. We zitten tegenover N1 en zie voor de plek op de plattegrond. Je ziet dan bijv. K13 en dan naar links tellen.

De factuur gaat naar voorzitter met een zogenaamde 50+ reservering; svp bij aankomt identiteitsbewijs tonen, voor de korting dus.

 

 

 

 


Voorzitter neemt initiatief

17 januari:Een belangrijke datum is het bestaan van de visclub. De secretaris had het weer eens op zijn heupen en was van mening de het bestuur de daadkracht mist om tot een besluit te komen, om nu wel of niet naar een ander park te gaan in 2003.
Diverse leden gaven al aan de het tijd werd voor een boeking, de keuze maakte niet zo veel uit, als er maar vis zit. De interesse om naar een Hoogeboom park te gaan in het noorden, was toch wat afgenomen, gezien de kosten die dat met zich mee brengt. Wat moet bijvoorbeeld het werploodje met een afwasmachine in het huisje. We hebben net vorige jaar een hoofd facilitaire dienst aangesteld. Het hoofd van deze dienst zal zeker een beroep doen op het sociaal statuut van de CAO van het visbedrijf. Zijn functie zou opgeheven kunnen worden, daar deze niet meer nodig zou zijn. Leden die extra reistijd en kilometers zouden moeten maken en dit gecompenseerd willen zien. Gezien de financiële positie en draagkracht van de club zou dit kunnen betekenen dat we ten onder gaan.
Daar de voorzitter deze week terug kwam van zijn reis uit het Hoge Noorden en de secretaris op 16 januari het volgende liet weten:
"Ja de voorzitter is er weer hoor, nou dat vissen daar is niks voor jullie want na 5 min. willen jullie toch al naar moeders terug, dus het zal wel weer Arcen worden denk ik zo",was het voor de secretaris aanleiding om een goed gesprek met hem aan te gaan om tot een verantwoorde keuze te komen en snel actie te ondernemen. Zodoende is het volgende tot stand gekomen middels een vaste telefoonlijn naar het zuiden toe.